lunes, 1 de enero de 2018

Reflexió d'any nou

El canvi d'any sol venir acompanyat de nous propòsits. Cada cop més intento plantejar-me propòsits senzills, pràctics i factibles, ara bé, això no implica que siguin fàcils, si ho fossin tal vegada no serien propòsits.

Aquest any que acabem ha estat el de la retornada a l'illa. Un mai retorna com quan va marxar (sinó quina pèrdua de temps!) i tampoc es troba el mateix que va deixar (menys mal!). Ha estat un any de nous projectes, uns laborals i d'altres passionals, que han comportat conèixer gent nova i iniciatives que probablement, si no hagués marxat, no hagués conegut (tot i que això mai se sap).

Per aquest any que ja hem entrat, em reclamo repensar les meves ambicions. Encara més concret, el lligam entre les ambicions i els interessos (econòmics o no). Intentar moure's amb la màxima llibertat i sense deure's a res o a ningú em sembla un valor importantíssim que permet que les ambicions de qualsevol segueixin el vertader motiu que les va promoure.

Aquest any després de la retornada, he pogut veure en algunes ocasions els tentacles dels interessos i de l'oportunisme. Desitjo que cada cop més reclamem la nostra llibertat, deure's a un mateix. Tant l'oportunisme com certs interessos negatius, treuen esperança en la millora col·lectiva de la societat. Millora que ha de ser incessant, poc a poc i amb bona lletra, però impassible!

Desitjo que sigui un any ple de nous propòsits lliures,

Feliç any nou!

No hay comentarios:

Publicar un comentario